top of page
6391_20210926_131736_205896532_original.JPG

OVER MIJ

Wie ben ik?

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Bart en ik ben 29 jaar oud. Ik ben geboren in Amsterdam en heb tijdens mijn jeugd in Amstelveen gewoond. Samen met Dotje, een Britse Korthaar wonen wij in Diemen. Ik ben ondertussen al sinds 2015 klaar met studeren en heb de studie Small Business & Retail Management afgerond.  

Van jongs af aan heb ik altijd verschillende sporten gedaan. Ik ben zelf ooit begonnen als klein jongetje bij een atletiekvereniging. Ik vond dat toentertijd echt afschuwelijk. Wie mij in die tijd had verteld dat ik 15 jaar later zo veel voldoening uit het hardlopen zou gaan halen had ik waarschijnlijk uitgelachen.  Ik ben zelfs sinds eind 2019 weer lid geworden van een Atletiekvereniging, namelijk AV Feniks in Amsterdam Zuid-Oost. Verder wil ik mij dit jaar meer gaan verdiepen in het belang van goede, juiste en gezonde voeding. 

Waar ik werk

Vijf dagen in de week ben ik te vinden als Supermarktmanager bij Albert Heijn. Een ding is zeker met deze baan, zit ik in ieder geval nooit stil. Op werk ben ik de hele dag in beweging en pak ik bijna altijd de fiets naar mijn werk. Af en toe pak ik de metro, maar dan heb ik wel mijn hardloopspullen mee en ga ik hardlopend naar huis. Dat is overigens écht een aanrader als je tijd wilt besparen of na een lange dag je hoofd wilt leegmaken!

Maar wie ben jij?

Ik ben ook heel benieuwd wie jij bent! Volg je mij al op Instagram? Ik ben daar te vinden als @bart_running. In ieder geval heel veel leesplezier. Heb je nog tips voor mij, wil je meer te weten komen over mij of wil je het gewoon hebben over onze gezamenlijke passie, hardlopen? Stel dan gerust al jouw vragen! 

Groetjes,

Bart

OVER MIJ: Biografie
bottom of page