top of page

Dit was mijn week #4

Terug van weggeweest 'Dit was mijn week' met deze week: een supersnelle baantraining, tijd voor een spelletje, heerlijke eten halen bij onze favoriete toko, ein-de-lijk naar de kapper en opruimen met een dubbele agenda. Dit was mijn week, lees je mee?

 

Supersnelle baantraining

In ieder geval één keer in de week train ik op de baan bij AV Feniks om de intervaltraining van Johan uit te voeren. Dinsdag stond er een training van 6 x (2 x 150m snel + 3 min @ 4:10/km) op het programma met extra focus op mijn looptechniek. Ik weet niet of het mijn nieuwe schoenen zijn (Nike Zoom Fly3) of dat ik steeds meer in vorm raak, maar mijn snelste 150m liep ik in 25 seconde. Dat is een pace van 2:49/km!


Super Mario Bros & Mario Kart

Heb jij wel eens een spelletje gespeeld op een Wii? Dan ken je deze klassiekers sowieso! Er gaat eigenlijk niets boven een good old spelletje spelen op de Wii. Of het nou Mario Kart is of Super Mario Bros. Altijd leuk zo een spelletjesavond! Alhoewel Anne Mario Kart wat minder leuk vindt op dit moment 😉.


Onze favoriete toko

Op woensdag besloten wij om ergens eten te halen. Als je het nog niet wist, maar ons favoriete eten is een Indonesisch rijsttafel. Aduh enak sekali! (vertaling: Oh, zo ontzettend lekker!). Samen hebben we veel verschillende toko’s in en rond Amsterdam/Diemen uitgeprobeerd maar Warung Atika steekt er met kop en schouders bovenuit. Zeker een aanrader als je in de buurt bent!

Coup de corona

Donderdag mocht eindelijk de schaar weer in mijn haar worden gezet door de kapper. Sinds november was ik niet meer bij de kapper geweest. Daarom was ik ook erg blij om te horen dat de kappers weer aan de slag mochten gaan. Gelukkig had ik deze afspraak al sinds eind januari in mijn agenda staan. Van te voren had ik nooit gedacht dat ik zo blij zou zijn met een knipbeurt. Eindelijk ben ik verlost van al die wilde sprieten die constant voor mijn ogen hingen. Echt een geluksmomentje deze week!

Plaatsmaken in de berging

Soms heb je gewoon de juiste motivatie nodig om iets te ondernemen. Het opruimen en uitzoeken van allerlei spullen in onze berging stond al lang op onze to-do list. ‘Helaas’ kwam er altijd wel weer wat tussen waardoor het er nooit echt van kwam. Dan is het maar goed dat wij een knoop hebben doorgehakt, wij gaan allebei een racefiets aanschaffen. Gewoon om lekker een rondje te fietsen als het mooi weer is. Maar daarvoor was het wel nodig om de berging op te ruimen en plaats te maken. Goede win-win situatie toch? Overigens zijn alle tips & tricks welkom!


Verder was ik de afgelopen week weer lekker crea bea bezig geweest in mijn hardloopdagboek:

Hoe was jouw week? Ik ben benieuwd!


Groetjes Bart.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page