top of page

Dit was mijn week #8

Normaliter publiceer ik op zondagavond of maandag mijn ´Dit was mijn week´. Deze keer is het mij helemaal ontschoten om deze te schrijven. Dat zal vast door het lange weekend zijn gekomen, die vier seizoenen in een dag of Pasen. Maar beter laat dan nooit; een verlaten ´Dit was mijn week´. Een week met heerlijk lenteweer, een pittige HIIT, een van mijn favo series op Netflix, een Olympische baantraining en natuurlijk Pasen. Lees je mee?

 

Heerlijk lenteweer

Op maandag begon de week met aangename temperaturen. Eindelijk een keertje écht lenteweer. Na een vroege dienst op werk was ik rond half vier ’s middags thuis. Als het dan zo lekker weer is, kan je eigenlijk maar één ding doen. Hup naar buiten! Anne en ik besloten om een lekker stukje te fietsen. Het was immers perfect fietsweer. 🌞


Een pittige HIIT

Dinsdag stond er een leuk online event in de agenda, een HIIT (High Intensity Interval Training) training georganiseerd door Sony. We werden daar 50 minuten lang afgemat. Ik wist van te voren dat dit sowieso zou eindigen met spierpijn. De volgende dag was de spierpijn flink aanwezig. Ik zou zo een soort training toch vaker willen doen. Iemand een goede tip hiervoor?

Netflix time

Donderdag is sinds kort nu de dag dat er een nieuwe aflevering van The Flash op netflix komt. Lange tijd liep ik flink wat seizoenen achter. Dat is leuk, want dan kan je zo een serie lekker bingewatchen. Nu dat niet meer kan is het dus tijd om een nieuwe serie als bingewatch serie te bestempelen 😉.


Olympische baantraining

Dat klinkt wel mooi hé? Een Olympische baantraining. Deze stond gepland voor de zaterdag. Op het Park Schinkeilanden kan dat een klein beetje. Je hebt daar namelijk naast het Olympisch Stadion de Olympische inloopbaan liggen, waarbij je tijdens elk rondje kan genieten van dat prachtige stadion. Ik liep hier een training van 5 x 1000m op 4:00/km met telkens 1000m actieve rust, oftewel een pace van ongeveer 4:35-4:45/km. Dat ging goed! Het was best pittig en ook afzien, maar dat kon de pret niet drukken. Blij dat er deze week eindelijk een training verliep zoals ik had gepland.

Pasen

Eerste Paasdag hebben Anne en ik een heerlijk paasontbijtje gemaakt. Een lekker vers sapje, croissantjes en natuurlijk flink wat sneetjes paasbrood. Met de spijs uitgesmeerd, laagje roomboter en als topping nog wat poedersuiker 😊. In mijn stories op Instagram vroeg ik aan jullie hoe jullie je paasbrood eten. De uitkomsten kwamen aardig overeen. Ik ben zelfs nog wat verrassende alternatieve qua beleg tegengekomen: stroop en kaas. Wie weet dat ik dat de volgende keer ook eens ga proberen.

Verder was ik de afgelopen week weer lekker crea bea bezig geweest in mijn hardloopdagboek.

Hoe was jouw week? Ik ben benieuwd!

Groetjes Bart.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page