top of page

Maandoverzicht | Februari

Elke maand zal ik een maandoverzicht schrijven. Hierin zullen verschillende onderwerpen aanbod komen, onder andere: mijn hoogte- en dieptepunten, de voortgang van mijn trainingsschema, nieuwe doelen, tips & tricks, leuke persoonlijke dingen en nog veel meer. Elke maand zullen er verschillende onderwerpen aanbod komen.


Februari heb ik afgesloten met een nieuwe maandrecord, namelijk 200,81km 🎉🎉🎉! Dat ik deze maand nog dit mijlpaal aan kon tikken had ik niet verwacht. Ik ben deze maand een week op wintersport geweest en heb daardoor niet al mijn trainingen kunnen uitvoeren. Gelukkig compenseren de lange rustige duurlopen flink wat kilometers 😉. Deze maand stond er verder nog een fotoshoot gepland met de Rebel & Dutch crew. Dit was weer lachen, gieren, brullen én koud!


Mijn hoogtepunt

Ik ben deze maand voor het eerste in mijn leven op wintersport geweest en dat was geweldig. Ik ben dol op kou, ik houd van sporten, dus eigenlijk is het gek dat ik nog nooit eerder heb gedaan. Maar beter laat dan nooit. Uiteraard had ik ook mijn hardloopschoenen mee voor een prachtig stukje hobbelen door het besneeuwde landschap. Heerlijk dat hardlopen in de sneeuw. Benieuwd hoe dat er uitzag?


Mijn dieptepunt

De stormen krijgen tegenwoordig een naam: Ciara, Dennis en nog vele andere namen voor in de toekomst. Helaas gooide de eerst genoemde storm flink wat roet in het eten van vele hardlopers. De Groet uit Schoorl wedstrijd werd vanwege deze storm afgelast. Gelukkig had ik al een Plan B klaar staan. Ik heb zelf de alternatieve Groet uit Schoorl wedstrijd gelopen door Amsterdam.


Leuke persoonlijke ontwikkeling

Ik ben deze maand begonnen met het volgen van een cursus 'Gezonde Voeding' bij de NTI. Tijdens deze cursus staan verschillende vraagstukken centraal zoals: welke voedingstoffen hebben we nodig en in welke hoeveelheden? En wat gebeurt er als we te veel of te weinig van bepaalde voedingstoffen binnenkrijgen? Kortom ik duik de wereld in van de macronutriënten, micronutriënten, vitamines, mineralen en nog veel meer.


Bart.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page