top of page

Maandoverzicht | Januari

Bijgewerkt op: 2 feb. 2020

Elke maand zal ik een maandoverzicht schrijven. Hierin zullen verschillende onderwerpen aanbod komen, onder andere: mijn hoogte- en dieptepunten, de voortgang van mijn trainingsschema, nieuwe doelen, tips & tricks, leuke persoonlijke dingen en nog veel meer. Elke maand zullen er verschillende onderwerpen aanbod komen.


Januari was een goede start van hopelijk een mooi hardloopjaar. Ik heb deze maand afgesloten met een totaal van 189,95 kilometer op de teller. Dat is voor mij een maandrecord! De kilometers nemen toe, ik voel mij fit en ik ben blessurevrij en dat voelt écht goed. Dat ik deze maand al direct goed ben gestart is vooral te danken aan mijn nieuwe trainingsschema richting Rotterdam. Ik houd nou eenmaal ontzettend veel van structuur. Vandaar dat een schema waarin precies staat wat ik moet doen, wanneer ik dat moet doen, precies iets is voor mij. Daar overigens over gesproken, de eerste drie trainingsweken zitten er alweer op. Opeens vliegt de tijd, het voelt eerlijk gezegd als de dag van gisteren dat ik mij heb ingeschreven voor deze marathon. Nu is het over negen weken al marathon-day, spannend!


Mijn hoogtepunt

Tijdens mijn eerste vijf kilometer wedstrijd deze maand liep ik een prachtige tijd van 20 minuten en 19 seconde. Ik ben heel blij om te zien dat alle intervaltrainingen nu al haar vruchten beginnen af te werpen.


Mijn dieptepunt

Ik heb echt een haat/liefde relatie met de intervaltrainingen. Gelukkig doe ik deze trainingen altijd samen met een loopgroep van de atletiekvereniging. Voor mij is dat een goede stok achter de deur. Maar soms is zelfs dat niet genoeg. Mijn laatste intervaltraining ging niet lekker. Halverwege lukte het maar niet om mijn beoogde tempo’s te lopen. Maar ook dat hoort er nou eenmaal bij.


Leuke persoonlijke ontwikkeling

De laatste tijd ben ik mij steeds meer aan het verdiepen in van alles wat te maken heeft met voeding en wat dit doet met je lichaam. Binnenkort ga ik dit professioneler aanpakken, maar daarover later meer.


Op naar vele mooie kilometers in februari 😊!


Bart.1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page